Activiteiten

Op deze website vind je informatie over de verschillende ondernemingen die onder de naam van vastgoed zonder zorgen samenwerken. De gezamenlijke ondernemingen bieden een compleet aanbod op het gebied van verkoop, verhuur, beheer, financieringen, verzekeringen, screening en incasso van onroerend goed. 

Vastgoed Zonder Zorgen

''Wij bedienen de vastgoedmarkt in de breedste zin van het woord''

Vastgoed Zonder Zorgen biedt diensten op het gebied van verkoop, verhuur, beheer, financieringen en verzekeringen. Daarnaast is het bedrijf specialist in screening en incasso. Vastgoed Zonder Zorgen is een bundeling van de krachten van Dé Beheermakelaar, Dé Ondernemersmakelaar, Huis & Hypotheek, Rentmeester Incasso en Thé Expat Agent en staat hiermee voor een integrale aanpak. Het motto luidt niet verrassend: ‘vastgoed zonder zorgen!’

Guido van Maaren is een van de initiatiefnemers van 'vastgoed zonder zorgen.' Hij is in Amersfoort en omstreken een bekende naam binnen de vastgoedbranche. Wij verkopen en verhuren woningen. Bij de verhuur werken wij voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Doordat wij meerdere kantoren hebben zijn wij onze clientèle van dienst bij de huur- of verhuur van een of meerdere woningen in geheel Nederland’, vertelt hij op bevlogen wijze. Tevens is Guido van Maaren eigenaar van een drietal vestigingen van Huis & Hypotheek in Amersfoort en Bussum. Met deze twee divisies zijn wij in staat onze klanten te bedienen met een integrale aanpak en kunnen desgewenst ook doorkoppeling bieden door de financiering voor hen te regelen.

Dé Beheermakelaar en Dé Ondernemersmakelaar

Ook Dé Beheermakelaar maakt onderdeel uit van Vastgoed Zonder Zorgen. Dit nieuwe stokpaardje is een van de hoofdactiviteiten. Dé Beheermakelaar heeft een grote meerwaarde in zowel verkoop als beheer. Steeds meer mensen nemen het verkopen van hun woning in eigen hand met behulp van een online makelaar. Het verkopen van een woning is echter geen dagelijkse kost en daarom heeft men hier geen of nauwelijks ervaring mee. Vanzelfsprekend behoort dit wel tot onze core business en daarom bieden wij verkopende partijen een grote meerwaarde. Wij zijn immers in staat om naast verkoop van vastgoed tevens beheer en eventueel verhuur van woningen veilig en vertrouwd te verzorgen. Uiteraard tegen scherpe tarieven’, licht Guido toe. 
Ook de naam Dé Ondernemersmakelaar zal tot de verbeelding spreken. Deze organisatie richt zich op het onderling in contact brengen van ondernemers om zodoende de zichtbaarheid van hun onderneming en hun netwerk te vergroten. ‘Wij organiseren minimaal vier keer per jaar bijeenkomsten. Wij geven de ondernemers tevens de gelegenheid om eens per jaar zelf een netwerkborrel te organiseren. Dé Ondernemersmakelaar helpt bij het neerzetten van de perfecte bijeenkomst. Bijvoorbeeld met een interessante spreker, een goede locatie of een interactief event. 

Positieve ontwikkelingen 

Enthousiast vertelt Guido ons over de positieve ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. ‘Wij bemerken een sterke tendens van een groeiende vraag naar woningen en ander onroerend goed. Er is sprake van een positief effect dat wij deze sneller verkopen dan dat wij deze in de verkoop krijgen. Niet slechts de makelaarsdivisie binnen ons bedrijf groeit dan ook gestaag. Men is bij ons aan het juiste adres voor ieder vraagstuk op het gebied van vastgoed, waaronder verkoop, taxatie maar ook vastgoedstyling. We behandelen ieder vraagstuk en luisteren zeer goed naar de specifieke wensen van de klant. Inderdaad: wij bieden alles onder één dak. Wij zijn wegens succes overigens op zoek naar een aantal nieuwe freelance makelaars om ons te komen versterken. Zij dienen kennis te hebben van het gebied midden Nederland.’

vastgoed zonder zorgen 


Stadsring 105, 3811 HP, Amersfoort
Vlietlaan 2, 1404 CA, Bussum
Tel: (085) 20 20 132
info@vastgoedzonderzorgen.nl 
www.vastgoedzonderzorgen.nl

Dé Beheermakelaar is dé speler in de vastgoedmarkt op het gebied van makelen en financiële diensten. Dé gouden formule van Nederland. Onze 7 pijlers: Aan- en Verkoop, Verhuur, Beheer, Hypotheken, Verzekeringen, Buitenlands vastgoed en Investeringsprojecten. Onder Dé Beheermakelaar vallen ook de formules: Huis & Hypotheek, dé onafhankelijke intermediair op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen. Thé Expat Agent en Dé Ondernemersmakelaar. Dé Beheermakelaar is hierdoor een ijzersterke formule op het gebied van vastgoed in Nederland. Omdat Dé Beheermakelaar alle wensen kan vervullen op het gebied van Wonen, ziet eigenaar ondernemer Guido van Maaren nieuwe kansen in deze markt. Naast de overeenkomsten met alle banken en verzekeraars zijn er uitstekende contacten met investeerders en beleggers in de vastgoed sector, waardoor aan- en verkopen wel héél gemakkelijk is geworden. Inmiddels is de gouden formule bekend in de franchisewereld en sluiten steeds meer zelfstandige makelaars, verhuurmakelaars en financieel adviseurs zich aan. Staat Dé Beheermakelaar op beurzen zoals Provada, Excellent Beurs, Second Home en de Luxury beurs. Hierdoor krijgt Dé Beheermakelaar een steeds grotere naamsbekendheid en wil doorgroeien tot een begrip in de vastgoedwereld. Bij diverse nieuwbouwprojecten, ontwikkelingen van recreatieparken is Dé Beheermakelaar een uitstekende partner om uw vastgoed te laten financieren en verkopen. Ons motto is vastgoed zonder zorgen!

Meer informatie

Thé Expat Agent heeft voor u een actueel aanbod geselecteerd. Meer dan 200 woningen in Nederland die voldoen aan uw wensen. Thé Expat Agent is dé makelaar die een totaal concept aanbiedt aan grote bedrijven die werken met tijdelijke werknemers uit het buitenland. Deze expats bieden wij huisvesting aan en wij vervullen 'alle' wensen van onze opdrachtgever.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een hypotheekkantoor? Eén van onze Erkend Hypotheekadviseurs kan u passend en verantwoord hypotheekadvies kan geven? Dan ben je bij Dé Beheermakelaar financiële diensten aan het juiste adres. Belangrijk bij het hypotheekadvies van Dé Beheermakelaar financiële diensten is het intensieve en uitvoerige contact tussen jou en de hypotheekadviseur.

Meer informatie

Iedereen die verhuurt wil graag dat de huur op tijd betaald wordt. Een goed debiteurenbeheer is daarom van groot belang. Rentmeester Incasso biedt je daarbij een helpende hand. Rentmeester Incasso neemt je de zorgen uit handen als het gaat om huurvorderingen of betaling van borgsommen. Persoonlijke aandacht en een praktijkgerichte aanpak staan hierbij centraal. Rentmeester Incasso werkt snel en efficiënt, zodat de dossierkosten beperkt blijven.

Meer informatie