Dé Beheermakelaar

Dé Beheermakelaar is dé speler in de vastgoedmarkt op het gebied van makelen en financiële diensten.

Dé gouden formule van Nederland. 
Onze 7 pijlers: Aan- en Verkoop, Verhuur, Beheer, Hypotheken, Verzekeringen, Buitenlands vastgoed en Investeringsprojecten. 

Onder Dé Beheermakelaar vallen ook de formules: Huis & Hypotheek, dé onafhankelijke intermediair op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen. Thé Expat Agent en Dé Ondernemersmakelaar.
Dé Beheermakelaar is hierdoor een ijzersterke formule op het gebied van vastgoed in Nederland.

Omdat Dé Beheermakelaar alle wensen kan vervullen op het gebied van Wonen, ziet eigenaar ondernemer Guido van Maaren nieuwe kansen in deze markt.
Naast de overeenkomsten met alle banken en verzekeraars zijn er uitstekende contacten met investeerders en beleggers in de vastgoed sector, waardoor aan- en verkopen wel héél gemakkelijk is geworden.

Inmiddels is de gouden formule bekend in de franchisewereld en sluiten steeds meer zelfstandige makelaars, verhuurmakelaars en financieel adviseurs zich aan.
Staat Dé Beheermakelaar op beurzen zoals Provada, Excellent Beurs, Second Home en de Luxury beurs.
Hierdoor krijgt Dé Beheermakelaar een steeds grotere naamsbekendheid en wil doorgroeien tot een begrip in de vastgoedwereld.

Bij diverse nieuwbouwprojecten, ontwikkelingen van recreatieparken is Dé Beheermakelaar een uitstekende partner om uw vastgoed te laten financieren en verkopen.

Ons motto is vastgoed zonder zorgen!

Dé Beheermakelaar

Bekijken

Thé Expat Agent

Bekijken

Dé Beheermakelaar financiële diensten

Bekijken

Rentmeester Incasso

Bekijken