Dé Ondernemersmakelaar

Dé Ondernemersmakelaar wordt gerund door Guido van Maaren. Hij zet zijn uitgebreide netwerk in om ondernemers uit de regio Amersfoort en Utrecht aan elkaar te koppelen en te zorgen dat er altijd business wordt gegenereerd.

Het initiatief voor "Dé Ondernemersmakelaar" komt uit de koker van de bekende Amersfoortse ondernemer Guido van Maaren. Als franchisenemer van 123Wonen aan de Bergstraat en van HypotheekVisie op de Stadsring en Het Masker in Amersfoort en Vlietlaan in Bussum is hij in staat om de kruisbestuiving tussen zijn bedrijven optimaal tot stand te brengen. Nu ook Dé Beheermakelaar en Dé Ondernemersmakelaar zijn toegevoegd aan zijn bedrijvennetwerk ziet hij gelijk resultaat wat geld oplevert.

Guido van Maaren is sinds medio 2013 franchisenemer van 123Wonen aan de Bergstraat 23 te Amersfoort. Tevens is hij sinds 2009 franchisenemer van HypotheekVisie op de Stadsring en Het Masker (Amersfoort) en Bussum. Met een combinatie van deze bedrijven, die in elkaars verlengde liggen, zag hij enorme kansen voor een professioneel bedrijf wat een totaaloplossing biedt voor huurders en verhuurders. Vrijwel direct na overname van 123Wonen Amersfoort heeft Guido de bedrijfsruimte vergroot en verbouwd tot een kantoor wat alles in zich heeft: verdubbeling van het aantal werkplekken, een ontmoetingsplaats voor ondernemers en een gastvrije omgeving voor potentiele huurders. De huurder krijgt heel veel waar voor zijn geld. Er wordt door de vernieuwde aanpak niet alleen gezocht naar de gewenste woning, maar de hele financiële situatie kan onder de loep worden genomen door gespecialiseerde professionals! Guido is een entrepreneur pur sang die alle betrokken partijen op een doortastende en efficiënte manier met elkaar verbindt.

Dé Beheermakelaar

Bekijken

Thé Expat Agent

Bekijken

Dé Beheermakelaar financiële diensten

Bekijken

Rentmeester Incasso

Bekijken